Anmeldte naboene for høylytt sex

Man holder på lenge i Sverige.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): En kvinne i svenske Simrishamn har fått nok av naboenes vellystige stønning nattestid. Hun har nå anmeldt beboerne i etasjen over seg til den lokale miljø- og helsenemnda, for at de elsker så høylytt at hun etter eget sigende ikke får sove om natten.

Ifølge anmeldelsen starter paret i etasjen over elskoven rundt klokka 22 om kvelden, i en seng som naboen kaller alt annet enn lyddempet. Elskoven følges så av diverse toalettbesøk med donedtrekk og dusjing helt til klokka 01 om natta, iblant senere, ifølge klageren.

- Jeg blir lei meg, sint og spent i hele kroppen, skriver kvinnen i anmeldelsen. Hun har tidligere forgjeves tatt opp saken med husverten, ifølge lokalavisa Ystads Allehanda

- Dere er mitt siste håp. Hjelp meg! skriver den søvnløse naboen i anmeldelsen til miljøkontoret.

Miljøinspektør Jon Persson i Simrishamn har ikke vært borte i noe liknende tidligere. Han sier at det kan bli vanskelig å løse saken:

- Om man for eksempel skal gjøre støymålinger kan det bli vanskelig rent praktisk. Vi kan jo ikke vite i forveien når forstyrrelsene vil inntreffe.

<B>LANGVARIG: </B>Ifølge anmelderen tar det ca tre timer, iblant mer, fra paret i etasjen over starter med elskoven til det blir stille igjen.