Anna skulle holde strippeshow 8. mars

Restaurantsjef i Kirkenes: - Tror ikke det blir ved en annen anledning.

IKKE ANNA LIKEVEL: - Toppstemning til ethvert arrangementet, reklamerte Ritz i Kirkenes. Men det blir ikke noe erotisk show på kvelden 8. mars allikevel. Skjermdump: Facebook.
IKKE ANNA LIKEVEL: - Toppstemning til ethvert arrangementet, reklamerte Ritz i Kirkenes. Men det blir ikke noe erotisk show på kvelden 8. mars allikevel. Skjermdump: Facebook. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

På fredagskvelden 8. mars sto stripperen Anna lenge på showplakaten til Ritz Restaurant & Bar i Kirkenes.

- En ettertraktet stripper med erfaring fra klubber både innen- og utenlands. Hennes sexy bevegelser og vibes bringer toppstemning til ethvert arrangement, reklamerte restauranten på sin Facebook-side.

Men kanskje ikke «ethvert arrangement», den internasjonale kvinnedagen tatt i betraktning.

En av byens unge kvinner, tidligere ungdomssekretær i LO-forbundet Norsk Arbeidsmandsforbund, Tanita Grønnli Kristiansen, var en av de første kritiske røstene til arrangementet markedsført under overskriften «Erotisk show».

- Resten av landet arrangerer tiårets største 8. mars markering, men her i Kirkenes arrangerer vi et strippeshow. Det finnes 364 andre dager i året å gjøre det på, sa hun til NRK.no tidligere i dag.

- Helt tilfeldig

Og ville dermed ikke blokkere for en opptreden fra Anna i Kirkenes ved en annen anledning.

Flere medier har omtalt arrangementet, og antallet kritiske stemmer i forhold til tidspunktet har blitt flere og mer høylytte.

Det affiserte ikke styreleder og daglig leder på Ritz, Torild Sesseng, i første omgang.

- Det var helt tilfeldig at det ble booket 8. mars. Arrangementet går som planlagt, sa hun til iFinnmark etter første stemningsbølgen i kjølig motvind.

Så fortsatte markeringsstemmene fra sprikende utgangspunkt å kaste seg inn i debatten om tidspunktet for Annas erotiske show.

Det mest overraskende er at Kvinnefronten og Mannegruppa Ottar tilsynelatende er enige om at den internasjonale kvinnedagen er feil tidspunkt.

- En annen gang?

Tidligere i dag snudde Ritz-sjef Torild Sesseng og meddelte via iFinnmark at det ikke blir noe erotisk show på hennes restaurant likevel 8. mars.

Hun er knapp i kommentaren da Dagbladet tar kontakt på arbeidsplassen etter snuoperasjonen.

- Jeg er ferdig med dette. Nå er det daglige gjøremål som gjelder.

- Blir det slike show på Ritz ved en annen anledning?

- Det tror jeg ikke.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer