- Anne Elisabeth etterlater seg dype spor, hun vil alltid være i våre hjerter

Det Stordalen-eide hotellet The Thief holdt minnestund for Anne Elisabeth Larsen (32). Les den rørende minnetalen her.

 MINNESTUND:  Anne Elisabeth Larsens (bildet) tidligere arbeidsplass, The Thief hadde en rørende minnestund for deres tidligere gode kollega som omkom i Kragerø-ulykken. Foto:
MINNESTUND: Anne Elisabeth Larsens (bildet) tidligere arbeidsplass, The Thief hadde en rørende minnestund for deres tidligere gode kollega som omkom i Kragerø-ulykken. Foto:Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Tidligere denne uka samlet familie og venner seg til minnestund for avdøde Anne Elisabeth Larsen (32) på hennes tidligere arbeidsplass The Thief. Til stede var familie, venner og tidligere kollegaer.

Før Larsen og Petter Hagen (34) omkom i den tragiske båtulykken natt til lørdag i forrige uke, jobbet hun som salgsmanager for Stordalen-hotellet The Thief i Oslo. Hun var også en kjent blogger og fotograf.

Dagbladet har snakket med flere som var til stede på minnestunden, men som ikke ønsker noen oppmerksomhet rundt sin egen person.

- Det var en verdig og god markering av en meget godt likt kollega, sier en av hennes tidligere kollegaer.

Du kan lese hele minnetalen her:

 SAMLET:  Tidligere denne uka samlet famile og venner seg til minnestund for avdøde Anne Elisabeth Larsen (32) på hennes tidligere arbeidsplass The Thief. Til stede var familie, venner og tidligere kollegaer. Foto: Marcel Leilenhoff/thethief.com.
SAMLET: Tidligere denne uka samlet famile og venner seg til minnestund for avdøde Anne Elisabeth Larsen (32) på hennes tidligere arbeidsplass The Thief. Til stede var familie, venner og tidligere kollegaer. Foto: Marcel Leilenhoff/thethief.com. Vis mer

«Kjære alle sammen,  
Anne Elisabeth hadde sin siste arbeidsdag hos oss før sommerferien. Det var med sorg vi mottok beskjed om hennes tragiske bortgang. Alle oss på The Thief føler vi har mistet en betydningsfull og svært god kollega.   

Anne Elisabeth var en av de første ansatte på hotellet og har vært med på hele oppbygging av The Thief. Når vi skulle rekruttere salgssjefer til The Thief, så viste det seg at vi måtte lete utenfor hotellbransjen, og da fant vi Anne Elisabeth.

Hun hadde motet, pågangen, livsgleden og viljen til å lykkes. Hun ga alt i jobben sin, og ble vår store gledesspreder.  Anne Elisabeth og hennes salgskollega gikk på tokt i markedet med kreative påfunn, latter og mye moro. Anne Elisabeth har vært med på å vise hele Norges hotellbransje at det umulige var mulig! For det er slik kjenner jeg henne, alltid opptatt av muligheter, og ga seg ikke før jobben var gjort.

Anne Elisabeth etterlater seg dype spor, og vil alltid være en viktig del av vår historie. Hun vil alltid være i våre hjerter. For oss som har jobbet med Anne Elisabeth etterlater hun seg et stort tomrom. Hun var ikke bare en kollega, men også en god venn for mange her på hotellet. Vennskap som trolig ville vart hele livet!  

For slik var Anne Elisabeth. Lojal, engasjert, snill, omsorgsfull, med enorme mengder energi og humor. Latteren satt løst hos henne! Det er de gode minnene vi skal leve videre med. Det er slik vi skal minnes Anne Elisabeth.

Mine tanker går først og fremst til Anne Elisabeths familie og venner. De har mistet en umistelig person. Vi kan knapt forstå den sorgen de føler, men de skal vite at alle vi her på The Thief føler sterk sorg over tapet av Anne Elisabeth. Et fantastisk menneske, og en unik og dyktig kollega er borte.

Signert kollegaer på The Thief.»

- Stor sorg - Dette er utrolig trist. Jeg vil utrykke den dypeste medfølelse med de pårørende, venner og kollegaer, sier Petter Stordalen til Dagbladet.

Daglig leder for The Thief forteller om en person med mye livsgnist.

- Det var med stor sorg vi mottok beskjed om Anne Elisabeths tragiske bortgang. Våre tanker går først og fremst til Anne Elisabeths familie og venner. De har mistet et umistelig menneske, sier daglig leder på The Thief, Espen Karlsen til Dagbladet.

Karlsen forteller at Larsen var en meget godt likt medarbeider.

- Vi kan knapt forstå den sorgen familien føler, men de skal vite at alle vi her på The Thief føler sterk sorg over tapet av Anne Elisabeth. Et fantastisk menneske, og en unik og dyktig kollega er borte, sier Karlsen.

 BLID:  Flere av hans venner som Dagbladet har vært i kontakt med forteller om person som likte seg ved sjøen og som tilbrakte mye tid i skjærgården i Telemark. Han beskrives som åpen, energisk og «alltid» blid. Foto: IFFIT QURESHI/HUMANS OF OSLO.
BLID: Flere av hans venner som Dagbladet har vært i kontakt med forteller om person som likte seg ved sjøen og som tilbrakte mye tid i skjærgården i Telemark. Han beskrives som åpen, energisk og «alltid» blid. Foto: IFFIT QURESHI/HUMANS OF OSLO. Vis mer

Hennes bror, Thor Johan Larsen, forteller om en søster som vil bli dypt savnet av han og minstesøsteren Gine Margrete Larsen.

- Dette har kommet veldig brått på oss. Vi har mistet en elsket engel. Den lille solstrålen vår er så høyt elsket som det går an å bli. Dette er veldig tøft, sier Larsen til Dagbladet.

Usikkert hendelsesforløp Det er fortsatt uklart hva som skjedde da en taxibåt og en skjærgårdsjeep kolliderte cirka klokka 03.30 natt til lørdag. Ulykken skjedde mellom Galeiodden på Øya og Midtfjordskjær i Kragerø, omtrent 500 meter fra land.

I skjærgårdsjeepen satt det fire personer, alle i 30-årene. I taxibåten var en mannlig sjåfør.

Petter Hagen (34) omkom også i denne ulykken. Han blir varmt omtalt av sine venner.

- Han var en helt spesiell person - en type du bare treffer noen få ganger i løpet av livet, sier Jon Anders Nordal til Dagbladet.

 OMKOM:  Natt til lørdag omkom Petter Hagen (34) og Anne Elisabeth Larsen (32) i en tragisk båtulykke. Foto: Per Flåthe / Dagbladet.
OMKOM: Natt til lørdag omkom Petter Hagen (34) og Anne Elisabeth Larsen (32) i en tragisk båtulykke. Foto: Per Flåthe / Dagbladet. Vis mer