Anne Grete (35) og Cicilie (7) ble drept

Dobbeltdrapsmannen pågrepet i Trondheim.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Det var 35 år gamle Anne Grete Vollum og sju år gamle Cicilie Watnan Lian som ble drept i Overhalla i går.

Politiet pågrep den antatte gjerningsmannen, 35-åringens fraseparerte ektemann Bahadir Mirzaolimov i dag tidlig. Han kom gående til fots langs E6 utenfor Trondheim da en årvåken politipatrulje gjenkjente ham.

Politiet mener han tok buss til Namsos og videre til Trondheim etter drapene, og at han sov i en ulåst bil på Selsbakk. Pågripelsen skjedde uten dramatikk.

- Politipatruljen var ute på vanlig tjeneste og de oppdaget en person gående i nærheten av E6. De stoppet ham og kontrollerte ham, sa lensmann i Overhalla, Erling Lundstadsveen tidligere i dag.

Mirzaolimov hadde med seg en sekk da han ble pågrepet. Ifølge Adressa.no hadde han en kniv i sekken. Politiet vet ikke om dette er drapsvåpenet. I går sa politiet at de omkomne kan ha blitt drept enten med kniv eller med hammer.

I hele dag har sørgende strømmet til huset i Svingen på Skogmo, der de to ble funnet drept i går formiddag. Anne Grete Vollum var høygravid med tvillingene til den antatte gjerningsmannen. De to var gift en kort periode, men ble separert i mars i år. Den drepte sjuåringen, Cicilie Watnan Lian, var i følge Adressa.no i slekt med Anne Grete Vollums ti år gamle datter, som ble kneblet og bundet men til slutt kom seg løs og fikk varslet folk utenfor huset om tragedien mandag morgen. 10-åringen er den drepte kvinnens barn fra et tidligere forhold og bodde alene sammen med sin mor. Hennes far er bosatt i kommunen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer