Anne Grete Preus trakassert av nordmørspublikum

Publikum trakasserte Anne Grete Preus da hun holdt konsert i Surnadal. Hun ble møtt med «Rosenborgsangen», huiing og skråling. Beruset publikum ødela konserten med rølpe-oppførsel.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Anne Grete Preus ble behandlet respektløst på Porten Disco ved Surnadal Hotell fredag. Allerede etter første låt ba hun publikum om å vise hensyn og dempe seg, men surnadalingene tok åpenbart ikke artistens oppfordringer. Alene med gitaren på scenen ble hun overdøvet. Profesjonell som hun er gikk hun ikke av scenen før etter en time, men da var fiaskoen for lengst fullkommen.

- Det var tydelig at hun ikke likte seg på scenen. Hun så ikke særlig fornøyd ut, sier Einar Holten, som var en av de 350 som var på det som skulle være en intimkonsert.

Unnskyld

- Dette er helt klart det verste jeg har opplevd siden jeg begynte å turnere med Anne Grete. Jeg er rett og slett forbannet over enkeltes oppførsel her i kveld, sa lydtekniker André Trebbi til Tidens Krav etter konserten. Han ba bråkmakerne om å holde kjeft flere ganger under konserten - uten at det hjalp.

Reaksjonene har vært mange og sterke etter fredagens konsert. Leserbrevspaltene i lokalavisene Driva og Tidens Krav har preget fiasko-oppførselen:

«Noen foretrakk å sitte i en krok og synge «Rosenborgsangen», mens andre hadde nok med å helle i seg øl og rope forskjellige ukvemsord til andre i salen. Atter andre hadde «seriøse» samtaler om barnestell og om hvilke kvinner som var gravide... Dette var for flaut... Unnskyld! Omforlatelse, Anne Grete,» skriver flere som var på konserten i lokalavisene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer