Anne Marie Ottersen: - Jeg blir lurt av bokklubben

- Bokklubbenes suksess er basert på å lure sånne som meg, sier postordrekunde Anne Marie Ottersen. - Jeg lar meg lokke av billige bøker og handler på postordre.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Jeg er ekstremt lite opptatt av postordresalg, og tilhører ikke dem som handler klær eller pyntegjenstander på postorde. Jeg har derimot vært medlem av bokklubber en rekke ganger, forteller skuespiller Anne Marie Ottersen. Og bekrefter samtidig at hun tilhører den andelen medlemmer som til stadighet «blir lurt» - eller som lurer seg selv.

Glemsk

- Å motta bøker i posten, som man har glemt å avbestille, gir meg en umiskjennelig følelse av å bli lurt. Det er vel slike som meg som gir bokklubbene overskudd, ler Anne Marie Ottersen.

- Jeg vet egentlig ikke hvorfor det å handle på postordre ikke betraktes som helt stuerent. Det er kanskje dette med følelsen av å bli lurt. Ingen liker å bli lurt. I hvert fall ikke jeg. Når jeg får feil bok blir jeg eitrende forbanna - på meg selv. Og så melder jeg meg ut. Men etter en stund lar jeg meg friste av «tre bøker for ti kroner» og dermed er det hele i gang igjen.

Ja, jeg er medlem av en bokklubb akkurat nå. Så får vi se hvor lenge det varer denne gangen, gliser Anne Marie Ottersen, som gjerne lar seg smigre av å bli kalt bokorm.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer