<strong>UFØR:</strong>  Annicken Rønning er ufør etter en trafikkulykke, og var i kontakt med en lege hun trodde var nevrolog for å undersøke om hun har vært utsatt for feilbehandling. Etter to konsultasjoner, fikk hun ikke noe svar. I ettertid er det oppdaget en rekke kritikkverdige forhold rundt legens praksis. Foto: Ole Morten Melgård
UFØR: Annicken Rønning er ufør etter en trafikkulykke, og var i kontakt med en lege hun trodde var nevrolog for å undersøke om hun har vært utsatt for feilbehandling. Etter to konsultasjoner, fikk hun ikke noe svar. I ettertid er det oppdaget en rekke kritikkverdige forhold rundt legens praksis. Foto: Ole Morten Melgård Vis mer

Annicken slo alarm om legens rot - først to år seinere mistet han autorisasjonen

Legen Annicken Rønning trodde var nevrolog, viste seg å oppbevare pasient-journaler hjemme på soverommet og skrive ut vanedannende medisiner til narkomane. Pasienter med alvorlige lidelser ble ikke fulgt opp.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Nå har legen mistet autorisasjonen, over to år etter at Annicken Rønning varslet Fylkeslegen i Sør-Trøndelag for første gang.

Hun hadde begynt å ane ugler i mosen da legen ikke besvarte henvendelsene hennes etter to konsultasjoner. Rundt ett år etter hennes første henvendelse til Fylkeslegen, ble det gjennomført tilsyn ved legens kontor og i hans private hjem.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer