Annikens triste beskjed: - Smuldrer opp

Anniken Nordengen fra «Petter Uteligger» opplever marerittet. - Jeg har egentlig bare lyst til å gråte.

TUNG BESKJED: Anniken fikk ikke det svaret hun håpet på da hun ba om hjelp. Foto: Kristin Svorte
TUNG BESKJED: Anniken fikk ikke det svaret hun håpet på da hun ba om hjelp. Foto: Kristin Svorte Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

ASKIM (Dagbladet): - Tannlegen kom med veldig dårlig nyheter i dag. Kjevebenet mitt har smuldra bort fordi jeg gått uten tenner oppe i munnen for lenge. Nå går det ikke an å sette inn tenner verken oppe eller nede. Røntgenbildene viste mangel på kjevebein, noe som er skremmende og utrolig sårt. Jeg har mest lyst til å grave meg ned, men det skal jeg ikke.

Slik starter Anniken Nordengens (58) Facebook-innlegg, som hun publiserte for noen dager siden. Dagbladet blir tipset om Annikens situasjon, og vi får kontaktet Oslo-kvinnen, som nå bor i Askim.

Hun har nettopp vært i Polen for å sette inn nye tenner. Der fikk hun den triste beskjeden. De kunne ikke hjelpe henne på grunn av beintap i kjeven.

- Jeg har aldri hørt eller fått noe opplysning om at kjevebenet forsvinner hvis det ikke er tenner der. Hadde jeg blitt opplyst om dette da de trakk tennene istedenfor å rotfylle - da det var for dyrt for meg - hadde min situasjon kanskje vært en annen i dag, sier Anniken til Dagbladet.

Smertene

57-åringen, som ble kjent gjennom TV 2-serier «Petter Uteligger», har nå gått sju år som rusfri. Hun føler endelig at hun har begynt å leve igjen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer