Annonserte Shakespeares død - 400 år for seint

Forfatteren ble hyllet på direkten. Det var bare ett problem.

VERDENSKJENT: Bildene av William Shakespeare, den første britiske mannen som fikk Pfizer/BioNTech-vaksine, gikk verden rundt. Nå er han død. Foto: NTB
VERDENSKJENT: Bildene av William Shakespeare, den første britiske mannen som fikk Pfizer/BioNTech-vaksine, gikk verden rundt. Nå er han død. Foto: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

William Shakespeare har gått bort - over 400 år etter sin død. Det var i alle fall konklusjonen nyhetsanker Noelia Novillo kom med på den argentinske TV-kanalen Canal 26 denne uka.

Det var bare et problem. Det var den kjente forfatterens navnebror som hadde gått, skriver The Guardian.

- Som vi alle vet, er han en av de viktigste forfatterne i engelsk historie - for meg selve mesteren, sa Novillo da hun annonserte Shakespeares død - 405 år for seint.

TABBE: Midt i en dirketesending går det galt for meteorolog Jennifer McDermed. Reporter: Maja Walberg Klev. Video: KameraOne/Fox9 Vis mer

Briten William Shakespeare (ikke forfatteren, journ.anm.) som egentlig var nyhetens midtpunkt, ble kjent da han ble den første mannen som fikk Pfizer-Biontechs coronavaksine i Storbritannia i desember i fjor. Denne uka døde han etter kort tids sykdom, 81 år gammel.

Nyheten om dødsfallet gikk verden rundt - også til Argentina. I ettertid har Novillo gått ut og beklaget hendelsen.

- Som dere sikkert har sett, har jeg gått viralt. Men jeg visste faktisk hva jeg sa, akkurat som jeg alltid gjør. Men jeg formulerte meg dårlig, sier nyhetsankeret i en uttalelse.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer