Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Ansatte godtar praksisen

De TV3-ansatte vet godt at kolleger har måttet slutte på grunn av forelskelse og samboerskap. Men ledelsens aversjon mot jobb-kjærlighet blir ikke oppfattet som noe problem.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det sier hovedtillitsvalgt Elisabeth Lunder når Dagbladet ber om en kommentar. Hun opplyser ingen av de 45 TV3-ansatte er i parforhold.

- Det er en policy i bedriften at ledelsen helst ser at det ikke innledes forhold mellom ansatte. Når det har skjedd, har ledelsen tatt det opp og man har kommet til enighet. Det er blitt løst slik at én av partene har sluttet, forteller Lunder.

- At de ansatte vet at ledelsen vil gripe inn hvis de inngår forhold, kan vel ikke kalles for noe annet enn press fra ledelsen?

- Ja, man kan kalle det et press. Det er ikke blitt sagt utad at vi får sparken. Men jeg vet ikke hva som foregår i møtene mellom ledelsen og ansatte.

Men denne policyen har ikke vært sett på som problematisk hos oss, kanskje vi har vært forskånet mot slike konflikter: For jeg har ikke sett at det oppstår særlig mange forhold mellom de ansatte i TV3.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!