Ansatte knuste ungdoms- skolen etter julebord

Knuste vinduer og kastet møbler på gata. - De bør sitte igjen på skolen, sier politiet.

- BØR FÅ GJENSITTING: Politiet overlater til skoleledelsen på Sunndal ungdomsskole å bestemme hva slags konsekvenser lærerne som knuste fire vinduer på gamle Sunndal ungdomsskole etter et julebord i helga bør få. Men de har et forslag: De bør sitte igjen på skolen. Foto: Helle Gannestad/DRIVA
- BØR FÅ GJENSITTING: Politiet overlater til skoleledelsen på Sunndal ungdomsskole å bestemme hva slags konsekvenser lærerne som knuste fire vinduer på gamle Sunndal ungdomsskole etter et julebord i helga bør få. Men de har et forslag: De bør sitte igjen på skolen. Foto: Helle Gannestad/DRIVA Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet): Lørdag kveld var det julebord for lærerne i grunnskolen i Sunndal i Møre og Romsdal.

Festen ble arrangert i den gamle og nedrivingsklare ungdomsskolen i bygda.

Festlighetene ble avslutta i tretida. Da snek tre ansatte seg opp til lærerrommet i andre etasje og begynte å kaste møbler ut av vinduene, skriver avisa Driva i dag.

Knuste fire vinduerAvisa skriver at møbelkastingen medførte at fire av vinduene ble helt knust, og området mellom den gamle skolen og der den nye skolen står ble fylt av glasskår.

Politiet i Sunndal bekrefter hendelsen overfor Dagbladet.

- Vi var på stedet natt til søndag og kunne konstatere skadene. Det var knuste vinduer og mye glasskår, sier politioverbetjent Espen Bakk ved Sunndal lensmannskontor.

Han sier de har tatt kontakt med skoleledelsen og kommer ikke til å etterforske saken videre, men overlater til skoleledelsen å bestemme hva slags konsekvenser hærverket bør få for lærerne.

- De bør sitte igjen på skolen, foreslår Bakk overfor Dagbladet.

- Legger seg skinnflateSelv om bygget var nedrivingsklart, er politiet klare på at det er snakk om et skadeverk. Julebordet skulle, ifølge Driva, markere starten på samarbeidet mellom ungdomsskolen og kulturskolen som nå skal dele lokaler framover.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer