Ansatte reagerer etter at Innovasjon Norge-direktøren blogget om «svertekampanje»

- Interne forhold må alltid håndteres internt først.

DIREKTØR: De ansatte reagerer kraftig etter at Innovasjon Norge-direktør Anita Krohn Traaseth lørdag gikk ut i et blogginnlegg og hevdet det var en svertekampanje mot hun og ledelsen.
foto Kristin Svorte /Dagbladet
DIREKTØR: De ansatte reagerer kraftig etter at Innovasjon Norge-direktør Anita Krohn Traaseth lørdag gikk ut i et blogginnlegg og hevdet det var en svertekampanje mot hun og ledelsen. foto Kristin Svorte /Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det vekket sterke reaksjoner da direktør i Innovasjon Norge, Anita Krohn Traaseth (43) i helga skrev et blogginnlegg der hun hevdet hun selv og bedriften er utsatt for en svertekampanje.

Nestleder Fredrik Thorleif Oftebro i Norsk Tjenestemannslag sa til Dagbladet i går at de hadde registrert Traaseths blogginnlegg i etterkant av flere stevninger mot Innovasjon Norge.

Ansatte reagerer Nå går de ansatte i Innovasjon Norge ut mot Krohn Traaseths valg om å blogge om saken:

- Vi mener at interne forhold alltid må håndteres internt først. Innovasjon Norge har på lik linje med andre bedrifter i Norge retningslinjer for hva man formidler eksternt. Disse tilstreber vi å følge også i denne saken, skriver flere tillitsvalgte i en e-post til Dagens Næringsliv.

Dagbladet har vært i kontakt med Parat-tillitsvalgt i Innovasjon Norge, Tom Hald Falck, som er en av forfatterne bak e-posten. Han ønsker ikke å uttale seg alene på vegne av resten av de tillitsvalgte, men sier de står inne for e-posten sendt til DN.

E-posten er signert av følgende tillitsvalgte i Innovasjon Norge:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer