Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Ansatte ved fiskefabrikk samles nå etter julebord-dødsfallet i natt

Tre siktet for dødsvold.

JULEBORD: Julebordet ble arrangert ved Arbeideren i Melbu. Foto: Helge Korneliussen
JULEBORD: Julebordet ble arrangert ved Arbeideren i Melbu. Foto: Helge Korneliussen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Tre menn er pågrepet og siktet for legemsbeskadigelse med døden til følge, etter at en mann i natt omkom etter et det som beskrives som et basketak på et julebord i Melbu i Hadsel i Nordland.

Den tragiske hendelsen skjedde på julebordet til Norway Seafoods avdeling Melbu. Fabrikksjef Martin Rasmussen sier han kom til stedet etter at han fikk varsel om at det hadde skjedd noe.

- Våre tanker går i dag først og fremst til de pårørende og ansatte som opplevde dette, sier Rasmussen til Dagbladet.

- Vi vil holde kantina ved fabrikken åpen i dag, og kl. 14 har vi et informasjonsmøte hvor også kommunenes kriseteam og bedriftshelsetjenesten er med, sier Rasmussen.

Julebordet ble holdt på selskapslokalet Arbeideren, som i dag er avsperret av politiet. Det var omtrent 80 deltakere.

Saken startet med at politiet kl. 2.45 natt til i dag fikk en melding om en beruset og brysom person som hadde oppsøkt julebordet. De dro til stedet for å fjerne mannen, men da de kom fram etter en halvtimes tid var han livløs. Helsepersonell forsøkte forgjeves å gjenopplive mannen.

Ramussen bekrefter at mannen ikke var ansatt hos dem.

- Det var et julebord for ansatte med partnere, sier Rasmussen.

Politiet vil avhøre de siktede så fort som mulig.

- Bakgrunnen for siktelsene er opplysninger politiet fikk da de kom til stedet, sier politiadvokat Mona Madsen til Dagbladet.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling