Charlie Gards kamp:

Ansatte ved sykehuset som behandler dødssyke Charlie Gard mottar dødstrusler

Kampen for at dødssyke Charlie skal få behandling i USA engasjerer stort. Nå har sykehuset mottatt dødstrusler.

KJEMPER: Foreldrene til dødssyke Charlie Gard kjemper i retten mot sykehuset Great Ormond Street. De mener det beste for barnet er at maskinene blir slått av, det mener ikke foreldrene som ønsker å ta ham med til USA for eksperimentell behandling. Foto: Scanpix
KJEMPER: Foreldrene til dødssyke Charlie Gard kjemper i retten mot sykehuset Great Ormond Street. De mener det beste for barnet er at maskinene blir slått av, det mener ikke foreldrene som ønsker å ta ham med til USA for eksperimentell behandling. Foto: Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Foreldrene til dødssyke Charlie Gard mener eksperimentell behandling i USA er det beste for barnet, men sykehuset er uenig.

Nå har ansatte blitt utsatt for alvorlige trusler både på gata og på nett fra folk som sympatiserer med foreldrene.

Familier skal ha blitt trakassert og «uakseptabel oppførsel» gjorde at politiet måtte tilkalles til sykehuset Great Ormond Street i London, skriver BBC og The Guardian.

Saken om de britiske foreldrene Chris Gard og Connie Yates, som lenge har kjempet mot rettssystemet for at den elleve måneder gamle dødssyke sønnen deres, Charlie Gard, skulle få eksperimentell behandling, har fått stor oppmerksomhet i både britiske og utenlandske medier.

I retten kjemper foreldrene mot sykehuset. Spesialister ved Great Ormond Street-sykehuset, der Charlie ligger i respirator, mener at den eksperimentelle behandlingen ikke vil virke, og at det beste for barnet er om maskinene skrus av.

Foreldrene er uenige og vil gjøre alt de kan for at det skal være håp for den lille sønnen deres.

Dødstrusler

Selv om foreldrene er helt uenige med sykehuset om hva som vil være det beste for barnet deres, har de uttalt at de ikke tolererer slike trusler.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer