Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Antall døde etter brokollapsen i Genova har steget til 42

Flere av ofrene gravlegges i en offentlig seremoni lørdag.

SØRGER: En prest står foran kister med omkomne etter brokollapsen i Italia. Dødstallet har nå steget ytterligere. (AP Photo/Antonio Calanni)
SØRGER: En prest står foran kister med omkomne etter brokollapsen i Italia. Dødstallet har nå steget ytterligere. (AP Photo/Antonio Calanni) Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det er italiensk radio som melder at antall omkomne etter brokollapsen i Italia har steget til 42.

Brannfolk på ulykkesstedet har funnet ytterligere tre omkomne i en knust bil, melder nyhetsbyrået ANSA. Det dreier seg om en ni år gammel jente og hennes foreldre.

Familien er ikke formelt identifisert, og det høyere dødstallet er derfor ikke offisielt bekreftet, skriver ANSA.

Samtidig melder en statlig italiensk radiostasjon at en 30 år gammel mann er funnet omkommet på ulykkesstedet. Dermed ser det ut til at det reelle antallet døde har steget til 42.

Myndighetenes offisielle, bekreftede antall omkomne er imidlertid fortsatt 38.

En stor del av Morandi-broen i Genova kollapset i et kraftig uvær tirsdag. Et stort antall biler og lastebiler styrtet 45 meter ned fra den ødelagte motorveibroen.

I Genova vil det bli holdt offentlige begravelser for flere av ofrene for ulykken lørdag – som også er blitt erklært som nasjonal sørgedag. Italias president Sergio Mattarella skal etter planen være til stede under begravelsesseremonien.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!