Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Antall døde oppjustert til 77 etter flystyrt i Iran

Minst én person er fortsatt savnet.

MINST 77 DREPT: Redningsmannskapene på stedet har et tungt arbeid etter flystyrten i Iran i går. Foto: AP/Mehr News Agency, Esfandiar Asgharkhani/Scanpix
MINST 77 DREPT: Redningsmannskapene på stedet har et tungt arbeid etter flystyrten i Iran i går. Foto: AP/Mehr News Agency, Esfandiar Asgharkhani/Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I alt 77 iranere er døde og 26 er brakt til sykehus med skader etter flystyrten nær byen Urumiyeh i provinsen Vest-Aserbajdsjan søndag kveld, opplyser politiet ifølge iransk fjernsyn.

Mandag morgen var én person fortsatt savnet, og en leteaksjon var i gang, ifølge iransk fjernsyn. Ifølge nyhetsbyrået ISNA var to personer savnet.

- Vi vet ikke om de to savnede personene er i vrakrestene eller på sykehus eller om de er døde. Vi vil finne ut mer om dem i dag, sa leder Ahmad Majidi i det iranske samferdselsdepartementets kriseutvalg til ISNA.

Det var et eldre Boeing 727-fly fra det nasjonale flyselskapet Iran Air som styrtet. Ulykken skjedde under svært dårlige værforhold.

Det skal ha vært 105 personer om bord i flyet, 94 passasjerer og et mannskap på elleve.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling