HARDT SKADET: En person er stukket i brystet ved NTNU på Gløshaugen lørdag ettermiddag. Her blir den antatte gjerningsmannen ivaretatt av ambulansepersonell. 
Foto: Henrik Sundgard / NTB scanpix
HARDT SKADET: En person er stukket i brystet ved NTNU på Gløshaugen lørdag ettermiddag. Her blir den antatte gjerningsmannen ivaretatt av ambulansepersonell. Foto: Henrik Sundgard / NTB scanpixVis mer

Antatt gjerningsmann har selv alvorlige stikkskadder

Melderen trosset stikkskader og løp etter han som skal ha angrepet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Klokka 13.18 i dag fikk politiet i Trondheim en urovekkende telefon. Innringeren fortalte at han hadde blitt stukket med det som kan ha vært ei saks, i området ved NTNU.

Mens han beholdt kontakten med politiet, løp mannen etter han som skal ha angrepet. Da politiet kom til stedet, lå angriperen på bakken og var selv hardt skadd.

- Politiet kunne raskt pågripe en mann på bakken nedenfor NTNU. Gjerningsmannen hadde også stikkskader, sier operasjonsleder Wiktor Bakken ved politiet i Trondheim til Dagbladet.

Begge mennene ble fraktet til St. Olavs hospital.

- Fornærmede får også behandling, forteller Bakken.

Det er likevel den antatte gjerningsmannen - han som flyktet etter stikk-episoden - som ser ut til å være hardest skadd.

- Han får intensiv behandling. Tilstanden betegnes som kritisk, sier Pedersen.

Han forklarer at det på grunn av den alvorlige tilstanden til han som politiet betegner som gjerningsmannen, ikke har vært mulig å få hans versjon av hva som skjedde.

Pedersen kan derfor ikke si hvem som har påført mannen skader.

I en twittermelding fra politiet står det at «politiet går bredt ut i etterforskningen av hendelsen ved NTNU. Krim. teknikere er utkalt og taktisk etterforskning iverksatt.»

Det har vært ei urolig påskehelg for politiet i Trondheim, med en dramatisk bortføring i bil og funn av en død mann i en kanal i byen.