ÅTTE VARETEKTSFENGSLET: Åtte av de ni som onsdag ble pågrepet i en koordinert politiaksjon, ble i dag varetektsfengslet.  Foto:Bjørn Langsem/Dagbladet .
ÅTTE VARETEKTSFENGSLET: Åtte av de ni som onsdag ble pågrepet i en koordinert politiaksjon, ble i dag varetektsfengslet. Foto:Bjørn Langsem/Dagbladet .Vis mer

Antatt Hells Angels-topp varetektsfengslet

Åtte av ni pågrepne etter HA-aksjon fengslet i narkotikasak.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Onsdag gikk politiet i Troms og Oslo til aksjon mot det de mener er et narkotikanettverk. Politiet slo blant til mot Hells Angels sine lokaler i Strømsveien i Oslo.

Til sammen ble ni personer pågrepet deriblant den antatte topplederen i MC-klubben.

I dag ble åtte personer varetektsfengslet, opplyser Troms politidistrikt, som etterforsker saken sammen med Kripos og Midtre Hålogaland politidistrikt.

- Politiet pågrep onsdag ni menn, fire med bopel i Troms, fem på Østlandet. Blant de pågrepne er et fullverdig medlem av Hells Angels Tromsø, samt en mann som av politiet for tiden anses å være øverste leder for Hells Angels i Norge. Videre er en Hells Angels prospect, en er Hells Angels hangaround, en er fullverdig medlem av supporterklubben Shit Happens MC i Lenvik. De siste fire har ingen offisiell status i Hells Angels, men er knyttet til klubbens medlemmer gjennom narkotikasaken, skriver politiet i en pressemelding.
 
Alle åtte ble fengslet i fire uker med brev- og besøksforbud, de to første ukene i full isolasjon.

- En mann, med bopel på Østlandet og uten offisiell status i Hells Angels, er løslatt av politiet etter avhør, heter det i pressemeldinga.

Politiet opplyser at etterforskningen fortsetter med blant annet avhør og gjennomgang av beslag.

Dagbladet kommer med mer.