Antatt narkoligaleder (23) jaget med sverd og banket opp av tidligere kompis på Sørlandet

34-åringen skulle vise politiet hvordan 23-åringen «holdt på». - Det var en god tanke bak det, sier 34-åringens forsvarer.

KOBRA-AMFETAMIN: Amfetaminpakker som politiet har beslaglagt i saken er merket med en kobralogo og en kjemisk formel. Foto: Politiet
KOBRA-AMFETAMIN: Amfetaminpakker som politiet har beslaglagt i saken er merket med en kobralogo og en kjemisk formel. Foto: Politiet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): En 34 år gammel mann fra Sørlandet er dømt for å ha banket opp og ranet den 23 år gamle mannen som politiet i Agder politidistrikt mener har drevet en «Breaking Bad»-liknende narkoliga.

23-åringen, som er kjent for å ha levd et luksuriøst liv med dyre biler og klokker, er blitt omtalt av TV 2 både på nett og i TV-programmet «Åsted Norge». I TV-programmet kommer det fram at barn skal ha vært involvert i narkoligaen.

I dommen framgår det at 34-åringen ønsket å ta med seg all narkotikaen mannen mente 23-åringen oppbevarte i leiligheten sin og levere den til politiet. Dette så politiet «fikk se hvordan han holdt på».

De to sørlandsavisene Fædrelandsvennen og Lister omtalte saken først.

Erkjenner delvis 23-åringen sitter nå i varetekt på bakgrunn av omfattende narkoaksjoner som politiet gjennomførte i fjor høst og er siktet for grov narkotikakriminalitet.

Ifølge mannens forsvarer, Knut Ditlev-Simonsen, stiller 23-åringen seg uforstående til omfang og alvorlighetsgrad.

Ifølge politiet skal han ha ledet en stor narkoliga som merket amfetaminpakkene med en kobraslange og den kjemiske formelen NH2, som referer til det ene stoffet i metylamin (CH3NH2) , og som ofte refereres til når Walter White lager dop i TV-serien «Breaking Bad».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer