MED BEVISET I ANSIKTET: Anthony Gonzales (20) bør kanskje vurdere å anlegge skjegg ved nye eventuelle lovbrudd. Foto: PUEBLO-POLITIET/AP/SCANPIX
MED BEVISET I ANSIKTET: Anthony Gonzales (20) bør kanskje vurdere å anlegge skjegg ved nye eventuelle lovbrudd. Foto: PUEBLO-POLITIET/AP/SCANPIXVis mer

Anthony (20) ble raskt gjenkjent etter innbrudd

Mon tro hvorfor?

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| (Dagbladet): Det tok ikke poiltiet i Colorado-byen Pueblo å finne den ene av ranerne som brøt seg inn hos en lokal Elvis-imitator i forrige måned. Beviset sto bokstavelig talt skrevet i ansiktet hans, i form av en gjengtatovering Anthony Gonzales (20) er alene om å ha i hele byen, skriver lokalavisa Pueblo Chieftain.

Det var 19. april Anthony og en kamerat, bevæpnet med kniv og sverd, ifølge politiet brøt seg inn hos, ranet og mishandlet Robert «Michael» Segura (51). Selv om de to var maskert, var et øyenvitne i stand til å se at den ene raneren hadde tatovert «East Side» på overleppa.

20-åringen, som er velkjent for politiet fra før, ble innbrakt sist torsdag, etter at politiet hadde lagt sammen to og to og funnet den eneste de visste om med en slik tatovering. I tillegg til «East Side» på overleppa har han tallet 13 i form av et bukkeskjegg på haka.

Uheldige Segura, som bærer scenenavnet Lil Elvis, ble på sin side utsatt for enda et ran ei uke etter det første, og havnet på sykehus. Anthony er imidlertid ikke mistenkt for det siste ranet.