Antiislamister demonstrerer i Stavanger

- Politiet følger med.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Ingen motdemonstrasjoner er varslet når Stopp islamiseringen av Norge (Sian) og Norwegian Defence League protesterer i Stavanger lørdag.

Da de islamkritiske organisasjonene demonstrerte i byen for to år siden, ble de møtt av massive motdemonstrasjoner. Politiet har i år ikke fått noen søknader om motdemonstrasjoner, melder NRK.

- I år har det ikke vært like mye oppmerksomhet rundt denne demonstrasjonen i forkant, og da ønsker ikke vi å bidra til å gi dem mer oppmerksomhet, sier Truls Drageset Dydland i Rødt, som var blant dem som tok initiativ til å demonstrere mot antiislamistene for to år siden.

Kjersti Adelheid Gilje i Sian forteller at organisasjonens lokale deltakere skal demonstrere i Stavanger sentrum sammen med representanter fra Oslo, Ålesund og England.

Politiet tar ingen ekstra forholdsregler.

- Politiet er oppmerksomme på demonstrasjonen, og skal følge med, men vi har ikke satt i verk noen ekstra tiltak, sier kommunikasjonsrådgiver Hilde Urdal i Rogaland politidistrikt.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer