Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mulla Krekar

Anundsen mener seg habil i Krekar-saken

Om mulla Krekar skal utvises fra Norge.

- HABIL: Anders Anundsen mener seg habil i mulla Krekar-saken. Foto: Øistein Norum Monsen / Dagbladet
- HABIL: Anders Anundsen mener seg habil i mulla Krekar-saken. Foto: Øistein Norum Monsen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Justisminister Anders Anundsen (Frp) mener han er habil til å vurdere om mulla Krekar skal utvises fra Norge, får NTB opplyst fra departementet.

Anundsen har vurdert om han er habil i forhold til å delta i regjeringens behandling av Italias ønske om å få Krekar utlevert. Han har fått habiliteten vurdert av lovavdelingen i Justisdepartementet.

– På bakgrunn av den vurderingen anser jeg meg habil i behandlingen av italienske myndigheters utleveringsbegjæring av Najumuddin Faraj Ahmad, skriver departementet i en uttalelse til NTB.

NTB

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling