BUDSJETTDEBATT I STORTINGET NÅ

Ap: - Har Erna lurt deg, Siv?

- Jeg hørte også «Politisk kvarter» i dag, jeg oppfattet ikke at det var det statsministeren sa, svarte finansministeren.

BUDSJETTKRITIKK:  Statsminister Erna Solberg og finansminister Siv Jensen fikk sterk kritikk fra opposisjonen for innholdet i budsjettavtalen i Stortinget i dag. Foto: Berit Roald / NTB scanpix
BUDSJETTKRITIKK:  Statsminister Erna Solberg og finansminister Siv Jensen fikk sterk kritikk fra opposisjonen for innholdet i budsjettavtalen i Stortinget i dag. Foto: Berit Roald / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Arbeiderpartiets finanspolitiske talsperson Marianne Marthinsen konfronterte finansminister Siv Jensen med økningen i drivstoffavgiftene under finansdebatten i Stortinget i dag:

- På «Politisk kvarter» i morges ble statsministeren spurt om hun har lurt Frp med på høyere dieselpriser. Da svarte hun ja. Derfor må jeg spørre: Er Frp lurt?

Nede i salen satt statsminister Erna Solberg og ristet på hodet.

Siv Jensen repliserte:

- Jeg hørte også «Politisk kvarter» i dag, jeg oppfattet ikke at det var det statsministeren sa. Så har vi i hver fall ryddet den problemstillingen av veien, svarte finansministeren.

Sandberg-intervjuet

Marianne Marthinsen trakk også Per Sandberg inn i finansdebatten.

- Er Frp’s partileder enig med sin nestleder som uttrykker at det kunne vært like greit å gi seg slik at man «kunne begynt på nytt og dyrket Frp 100 prosent»?

Marthinsen henviste til et intervju med Per Sandberg i Aftenposten i dag, der Frp-nestlederen sa at han trodde landsstyret hadde sendt partiet ut av regjering hvis bilpakken hadde blitt endret. Sandberg uttalte til Aftenposten:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer