Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

AP: 18 til sykehus da bil kjørte inn i folke­mengde i Kina

Skal ha kjørt rett inn i folkemengde, ifølge statlige kinesiske medier.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Statlige kinesiske medier melder at 18 personer er sendt til sykehus etter at en bil pløyde gjennom en folkemengde i Shanghai sentrum, skriver nyhetsbyrået AP.

Tre av de 18 som ble sendt til sykehus, skal være alvorlig skadd, ifølge New York Times.

Bilder og videoer på sosiale medier viser en mengde nødetater på stedet, og folk som flokker rundt. Ifølge NY Times, skal ogås én av videoene vise brannmenn som arbeider med å slukke brann i en bil.

Den brennende bilen, skal også være den aktuelle bilen som kjørte inn i folkemengden, ifølge kinesiske myndigheter.

Vitner skal ha prøvd å knuse bilens vindu, for å dra folk ut. Reuters skriver at lokale medier opplyser om at det var seks personer i bilen, og at alle ble dratt ut.

Politiet tror hendelsen var en ulykke og ikke et angrep. Deres teori er at sjåføren røykte mens han transporterte gassbeholdere.

Saken oppdateres!

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling