NYTT LAGUTTAK: Statsminister Jens Stoltenberg (t.v.) har rokkert om og hentet nye fjes til regjeringen, men for Arbeiderpartiet får endringene ingen umiddelbar effekt. Her er Anne-Grete Strøm-Erichsen, Anniken Huitfeldt, Jonas Gahr Støre, Hadia Tajik og Espen Barth Eide på Slottsplassen.

Foto: Håkon Eikesdal / Dagbladet
NYTT LAGUTTAK: Statsminister Jens Stoltenberg (t.v.) har rokkert om og hentet nye fjes til regjeringen, men for Arbeiderpartiet får endringene ingen umiddelbar effekt. Her er Anne-Grete Strøm-Erichsen, Anniken Huitfeldt, Jonas Gahr Støre, Hadia Tajik og Espen Barth Eide på Slottsplassen. Foto: Håkon Eikesdal / DagbladetVis mer

Ap faller mest på ny måling

Fremskrittspartiet spiser like mye som Ap taper.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Arbeiderpartiet faller 1 prosentpoeng til 28,1 prosent mens Fremskrittspartiets oppslutning øker med 1,1 prosentpoeng til 18,7 prosent på en måling som Norfakta har laget for Nationen og Klassekampen.

Høyre er imidlertid landets største parti på målingen og får støtte fra 33,5 prosent av de spurte. Det er en nedgang på 0,5 prosentpoeng fra forrige måling i september, skriver Nationen og Klassekampen.

For de øvrige partiene er det små bevegelser. Kristelig Folkeparti går fram 0,1 prosentpoeng til 5 prosent. Senterpartiet får 4,2 prosent, en oppgang på 0,2 prosentpoeng. Sosialistisk Venstreparti går fram 0,1 prosentpoeng til 3,7 prosent. Venstre får støtte fra 4,1 prosent av de spurte, en oppgang på 0,4 prosentpoeng. Rødt får 1,3 prosent på målingen, uendret fra forrige måned.

(NTB)