<strong>OSLO 20050520:</strong>
Ap-leder Jens Stoltenberg ( til venstre)  talte under Fagforbundets 1. ordinære landsmøte i Folkets Hus fredag.  Her sammen med forbundsleder Jan Davidsen.
Foto: Heiko Junge / SCANPIX
OSLO 20050520: Ap-leder Jens Stoltenberg ( til venstre) talte under Fagforbundets 1. ordinære landsmøte i Folkets Hus fredag. Her sammen med forbundsleder Jan Davidsen. Foto: Heiko Junge / SCANPIX Vis mer

Ap har rent flertall i Fagforbundet

Med 53 prosent av medlemmene. Frp sliter på målingen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

53 prosent av medlemmene i LO største forbund Fagforbundet vil stemme Arbeiderpartiet.

Det kommer fram i en medlemsundersøkelse Synovate har gjort for LO-forbundet. I en tilsvarende undersøkelse for tre år siden var det bare 38 prosent av medlemmene som ville stemme Ap, skriver VG.

Medlemsundersøkelsen ble gjennomført i februar. På Synovates ordinære partimåling i februar, svarte til sammenligning 35 prosent av folket at de ville stemme Ap.

De tre regjeringspartiene får til sammen 68 prosent oppslutning blant de organiserte i Fagforbundet, mens oppslutningen om de rødgrønne i hele befolkningen var 48 prosent i en parallell måling. Frp har støtte fra 16 prosent av medlemmene i Fagforbundet, mens Høyre får 9 prosents oppslutning.


(©NTB)

 

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer