Ap-kandidatens bror henrettet i Iran

For iranske Farahnaz Bahrami (Ap) er valgkamp terapi.

BROREN DREPT: Bare dager før valgkampen startet for fullt fikk Aps 6. kandidat fra Hedmark, Farahnaz Bahrami (47), den fryktelige beskjeden om at hennes bror var blitt henrettet i Iran. Nå takker hun for alle støtte fra partikolleger og venner i en valgkamp, hun mener har vært god terapi. Her sammen med 1.kandidaten og justisminister Knut Storberget og stortingsrepresentant Anette Trettebergstuen (til høyre). Foto: HA
BROREN DREPT: Bare dager før valgkampen startet for fullt fikk Aps 6. kandidat fra Hedmark, Farahnaz Bahrami (47), den fryktelige beskjeden om at hennes bror var blitt henrettet i Iran. Nå takker hun for alle støtte fra partikolleger og venner i en valgkamp, hun mener har vært god terapi. Her sammen med 1.kandidaten og justisminister Knut Storberget og stortingsrepresentant Anette Trettebergstuen (til høyre). Foto: HA Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet): På Hamar Arbeiderblads nettsider i dag, står Aps sjettekandidat fram med den brutale og sterke historien om sin bror.

Bare noen dager før valgkampen startet fikk Farahnaz Bahrami (47) den grusomme beskjeden: Hennes bror var henrettet i Iran. Angivelig på grunn av politisk aktivitet.

- Min bror ble fratatt livet bare fordi han ikke kunne bøye seg for hva det iranske regimet aksepterer. Da tenkte jeg at den friheten har jeg. Den må jeg bruke ved å være aktiv, sier Bahrami til HA.

StortingskandidatHun er Hedmark Arbeiderpartis sjettekandidat på stortingslista og har fortsatt å drive valgkamp. Til Dagbladet forklarer hun at det har vært en terapi å holde hjulene gående i den vonde tiden.

- I stedet for å sitte hjemme og gråte, har jeg brukt tiden sammen med andre mennesker. Jeg prøver å bringe videre det han også stod for og å nå ut til så mange mennesker jeg kan, sier Bahrami til Dagbladet.

- TerapiÅ stå på i valgkampen har hun opplevd som en veldig positiv opplevelse, en slags terapi.

- Valgkampen har gitt meg mye energi. Det er første gang jeg driver valgkamp. Det har vært veldig givende. Jeg har stått på mesteparten av døgnet og sloknet med en gang jeg har lagt hodet på puta. Så jeg har ikke hatt mye tid til å tenke, forteller hun videre.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer