Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Ap krever kraftig økning i bistanden til ebolaofre

Forventer mer til helseformål i statsbudsjettet som legges fram i morgen.

ØKT BISTAND: Ap forventer kraftig økning av midler til helseformål i bistandsbudsjettet som legges fram i morgen, sier leder i utenrikskomiteen Anniken Huitfeldt.
Foto: Fredrik Varfjell / NTB scanpix
ØKT BISTAND: Ap forventer kraftig økning av midler til helseformål i bistandsbudsjettet som legges fram i morgen, sier leder i utenrikskomiteen Anniken Huitfeldt. Foto: Fredrik Varfjell / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): - Det er bra at Norge har doblet innsatsen, og at norske sykehus og det norske forsvaret står klare til å hjelpe. Jeg forventer en kraftig økning til helseformål i bistandsbudsjettet som legges fram i morgen.

Her kan Norge gjøre en forskjell, sier leder av utenrikskomiteen Anniken Huitfeldt (Ap) til Dagbladet.

Proff helsetjeneste Aps helsepolitiske talsmann Torgeir Micaelsen sier han har full tillit til regjeringens håndtering.

- Saken er svært alvorlig, og det er derfor viktig å mane til arbeidsro for helsetjenesten og regjeringen. Opplegget nå viser vår helsetjenste på sitt beste: Profesjonell, godt forberedt og åpen med informasjon uten å skape unødig uro, sier Micalsen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling