Ap-nestleder Hadia Tajik og Høyre-politiker Stefan Heggelund har gått fra hverandre

Det melder NTB.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): - Vi er begge dypt private personer og ønsker ikke å dele dette. Men vi forstår at fordi begge har synlige offentlige verv, vil det bli kjent før eller seinere uansett, skriver de to stortingsrepresentantene fra Høyre og Arbeiderpartiet i en felles kommentar til NTB.

- Utover dette har vi ingen kommentar, legger de til. Giftet seg i 2014  Det separerte paret bestemte seg for å smi seg i hymens lenker i slutten av juni 2014.

- Stefan er en mann som vil forandre verden. Vi er begge dypt engasjerte. Men vi er veldig uenige om samfunnsanalysen og løsningene, sa Hadia Tajik til Dagbladet da forholdet ble kjent.

På det tidspunktet var de to ikke samboere. Paret ønsket den gang ikke å si noe om nøyaktig når de ble sammen, hva de falt for ved hverandre eller hva de tenkte om framtida.

- Det er litt privat, var Tajiks svar til de fleste spørsmålene Dagbladet stilte.

- Ingen illusjoner om å overbevise hverandre Heggelund er fra Oslo, og har vært stortingsrepresentant siden høsten 2013, og Høyre-politiker siden tidlig i tenåra.Hadia Tajik var kulturminister fra 2012 og fram til rødgrønne mistet makten i 2013 og ble valgt inn på Stortinget første gang i 2009.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer