Ap-ordfører omkom i båtulykke

Det var Eivind Olav Kjelbotn Evensen (43) og Ap-ordfører Ingrid Aune (33) som omkom i båtulykken i Namsos.

OMKOM: Eivind Olav Kjelbotn Evensen og Ap-ordfører Ingrid Aune omkom i båtulykken i Namsos. FOTO: PÅL MORTEN SKARET / NAMDALSAVISA og Arbeiderpartiet
OMKOM: Eivind Olav Kjelbotn Evensen og Ap-ordfører Ingrid Aune omkom i båtulykken i Namsos. FOTO: PÅL MORTEN SKARET / NAMDALSAVISA og Arbeiderpartiet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I samråd med de pårørende frigir politiet torsdag ettermiddag navnet på de omkomne etter båtulykken i Namsos. Ulykken skjedde natt til torsdag.

Det var Eivind Olav Kjelbotn Evensen (43) og ordfører i Malvik kommune Ingrid Aune (33) som omkom i ulykken der en fritidsbåt med to om bord gikk på et skjær natt til torsdag.

Etterlater seg familie

Ingrid Aune (Ap) ble første kvinnelige ordfører i Malvik kommune i 2015. Hun har hatt en rekke verv i AUF og Arbeiderpartiet, og jobbet tett med Espen Barth Eide da han var utenriksminister.

Trøndelag Arbeiderparti opplyser på sin Facebook-side at Aune og Evensen var kjærester.

- Det er med stor sorg vi har mottatt budskapet om bortgangen til vår ordfører i Malvik, Ingrid Aune og hennes kjæreste, Eivind Olav Kjelbotn Evensen. Ingrid har vært en av våre fremste folkevalgte som har gjort en fantastisk jobb for kommunen sin og for Arbeiderpartiet.

Videre skriver de at Aune hadde et stort engasjement for hjemkommunen og innbyggerne.

- Hun hadde ambisjoner for utvikling av Malvik og Trøndelag, og arbeidet hennes ble lagt merke til langt utenfor kommunegrensene. Ingrid var et godt og varmt menneske, med stor omsorg for alle hun møtte. Hun vil bli dypt savnet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer