Ap på stemmefiske i Spania

Arbeiderpartiets Raymond Johansen er på stemmefiske på den spanske middelhavskysten.

STEMMEJAKT: Raymond Johansen (Ap) er i disse dager på frierferd blant velgere på solkysten. Foto: Siri Lund
STEMMEJAKT: Raymond Johansen (Ap) er i disse dager på frierferd blant velgere på solkysten. Foto: Siri Lund Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

ALFAZ DEL PI (Dagbladet): — Her bor det like mange nordmenn som i Bodø, så det er like viktig for oss å drive valgkamp i Spania, som i Norge, sier partisekretæren for Norges største parti.

Men han møtte ikke så mange å holde valgapeller for. De aller fleste nordmenn med adresse i Spania, befinner seg på sommerferie i Norge. De få som oversomrer, beveger seg helst ikke ut når det bikker over 35 grader i skyggen.

FrivillighetssentralSammen med partikamerater fra de nyopprettede Ap- lokallageneog utstyrt med 100 røde roser ,startet Johansen stemmefisket i Spania. Første stopp var Alfaz del Pi. Lokale politkere fra søsterpartiet PSOE møtte mannsterke opp for å ta imot partisekretæren.

Det gjorde også noe få nordmenn som oversomrer. De fikk med seg nyheten fra Kultur-og kirkedepartementet, om at det er bevilget 140.000 kroner til opprettelsen en frivillighetssentral i Alfaz del Pi. En slik sentral er et kontaktpunkt for de som vil gjøre en frivillig innsats for nordmenn som trenger assistanse, i området.

Frivillighetssentralen er et samarbeidsprosjekt mellom bl.a. Ap, FrP og Alfaz del Pi.Bare i år er det opprettet 26 slike sentraler rundt om i Norge, men dette er den første i utlandet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer