Ap-politiker Farahnaz Bahrami siktet for vitnepåvirkning

Satt fengslet i to dager.

FENGSLET I TO DAGER: Farhnaz Bahrami, her sammen med Ap-kollega, Knut Storberget, på slottet i 2009, er siktet for å ha påvirket en person tiltalt i en alvorlig kriminalsak. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB Scanpix
FENGSLET I TO DAGER: Farhnaz Bahrami, her sammen med Ap-kollega, Knut Storberget, på slottet i 2009, er siktet for å ha påvirket en person tiltalt i en alvorlig kriminalsak. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB ScanpixVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Ap-politikeren Farahnaz Bahrami ble tirsdag denne uka pågrepet av politiet, siktet for å ha påvirket et vitne i en alvorlig kriminalsak.

Det melder Hamar Arbeiderblad, som skriver at den norsk-iranske politikeren skal ha påvirket et vitne i en sak som har gått i Hedmarken tingrett, der en person i tilknytning til henne er tiltalt for drapsforsøk.

Bahrami er regionsdirektør i Intergrerings- og mangfoldsdirektoratet.

Hun ble holdt i politiets arrest i to døgn, ifølge avisa. Hun forteller at hun er sjokkert over siktelsen, som hun stiller seg uforstående til.

- Jeg har fullt tillit til at politiet finner ut av denne saken. De gjør bare jobben sin, selv om det er tungt når det rammer, sier Bahrami til avisa.

- Hva skjedde, egentlig?

- To personer som jeg ikke har noe å gjøre med har kranglet. De har trukket mitt navn inn i en sak jeg ikke kjenner til, sier Bahrami, som kaller det hele «tragisk», til avisa.

Bahrami har fortsatt status som siktet, ifølge Hedmark politidistrikt.