Ap-politikere med propaganda-kritikk av Høyre og Frp - i kliss like leserinnlegg

«Mange hever øyenbrynene over dette merkelige propagandatiltaket», skriver en rekke Ap-politikere.

SAMSTEMTE: Ulike Arbeiderpartipolitikere er på trykk i sine respektive lokalaviser med nøyaktig likelydende leserinnlegg - som åpnes med propagandakritikk av Høyre og Frp-politikere - som visstnok i det siste skal ha vært kommandert ut i sine lokalaviser for å skrive leserinnlegg. Her er Ap-innlegg gjengitt med faksimiler fra Helgelendingen, Folkebladet, Smaalenenes avis, og iTromsø.
SAMSTEMTE: Ulike Arbeiderpartipolitikere er på trykk i sine respektive lokalaviser med nøyaktig likelydende leserinnlegg - som åpnes med propagandakritikk av Høyre og Frp-politikere - som visstnok i det siste skal ha vært kommandert ut i sine lokalaviser for å skrive leserinnlegg. Her er Ap-innlegg gjengitt med faksimiler fra Helgelendingen, Folkebladet, Smaalenenes avis, og iTromsø. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Arbeiderpartiet har sendt en drøss, likelydende leserinnlegg til lokalaviser - der de kritiserer Høyre og Frp for et «merkelig propagandatiltak» - nemlig koordinerte leserinnlegg til lokalavisene.   «Politikere fra Høyre og Fremskrittspartiet er i disse dager kommandert ut for å skrive leserinnlegg i lokalavisene om hvor flinke regjeringen er til å holde arbeidslinja. Mange hever øyenbrynene over dette merkelige propagandatiltaket».  

Slik starter et leserinnlegg som stod på trykk i Avisa Nordland i går, og som er signert stortingsrepresentant Anna Ljunggren (Ap).

Innlegget Telemarksavisa hadde på trykk mandag denne uka var signert stortingsrepresentant Terje Lien Aasland (Ap), og var helt likelydende.

«Et merkelig propagandatiltak» Det samme var innlegget stortingsrepresentant Stein Erik Lauvås hadde på trykk forrige lørdag. Stortingsrepresentant Martin Henriksens innlegg til Nordlys torsdag i forrige uke var ikke en tøddel annerledes. Totalt er innlegget publisert 15 ganger.

I hver sin respektive lokalavis slo Ap-politikerne fast at mange hadde hevet øyenbrynene over Høyre og Frp's «merkelige propagandatiltak».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer