Ap-Raymond: - Lippestad har bedt om å få fratre som byråd

Geir Lippestad blir erstattet som næringsbyråd av Kjetil Lund mens byrådene Inga Marthe Thorkildsen (SV) og Tone Tellevik Dahl (Ap) bytter jobb.

BA OM Å FÅ SLUTTE: Næringsbyråd Geir Lippestad skal selv ha bedt om å få fratre. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
BA OM Å FÅ SLUTTE: Næringsbyråd Geir Lippestad skal selv ha bedt om å få fratre. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det går fram i en pressemelding fra Oslo kommune.

Fra og med i dag blir næringsbyråd Geir Lippestad erstattet av Kjetil Lund, som i dag er direktør for klima- og myndighetskontakt i Statkraft.

Lippestad skal selv ha bedt om å få slutte, ifølge byrådsleder Raymond Johansen.

- Geir Lippestad har bedt meg om å få fratre som byråd. Det har jeg akseptert. Geir har gjort en solid jobb for byrådets satsing på næringsutvikling, integrering og mangfold, sier Johansen i pressemeldingen:

- Jeg er takknemlig for den jobben Geir har gjort, og er glad for at han ikke forlater politikken, men går tilbake til bystyret der han vil være fast representant for Arbeiderpartiet.

Tone Tellevik Dahl (Ap) og Inga Marte Thorkildsen (SV) bytter også jobb, slik at Dahl blir byråd for eldre, helse og arbeid, mens Thorkildsen blir byråd for oppvekst og kunnskap.

Parallellt med rokkeringene, som markeres av nøkkeloverrekkelser tirsdag, gjøres det mindre justeringer i byrådsavdelingenes oppgaveportefølje.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer