Ap-veteran vil bli kvitt Støre «så snart som mulig»

Gunnar Tore Stenseng, tidligere Arbeiderparti-ordfører og far til partisekretær Kjersti Stenseng, mener Jonas Gahr Støre må vrakes så snart som mulig. Trond Giske bør ta hans plass, mener han.

Gunnar Tore Stenseng, faren til Arbeiderpartiets mektige partisekretær Kjersti Stenseng, mener Arbeiderpartiet må bytte partileder så snart som mulig. Trond Giske bør bli partileder, skriver Ap-veteranen på Facebook. Foto: Bjørn Sigurdsøn / NTB Scanpix
Gunnar Tore Stenseng, faren til Arbeiderpartiets mektige partisekretær Kjersti Stenseng, mener Arbeiderpartiet må bytte partileder så snart som mulig. Trond Giske bør bli partileder, skriver Ap-veteranen på Facebook. Foto: Bjørn Sigurdsøn / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det skriver TV 2, som viser til et lukket Facebook-innlegg hvor Stenseng går rett i strupen på partileder Jonas Gahr Støre.

«Det er ufattelig at ikke trønderne støtter Trond Giske i maktkampen der Oslo-partiet gjør alt de kan for å holde ham unna. De vet jo at han er den farligste konkurrenten til Raymond Johansen den dagen Ap trenger en ny leder», skriver Stenseng ifølge kanalen, før han legger til:

«Det trenger vi forresten så snart som mulig».

Stenseng var ordfører i Nord-Fron kommune fra 1984 til 2007, regnes som en av nestorene i Oppland Arbeiderparti og sitter i dag i fylkestinget i Oppland for Ap.

Vil ha Giske som partileder

Han er også faren til Arbeiderpartiets partisekretær Kjersti Stenseng, som sammen med partileder Jonas Gahr Støre har behandlet varslene som har kommet mot Trond Giske.

Gunnar T. Stenseng gjør det tydelig overfor TV 2 at han mener Giske bør bli Ap-leder en dag, og ifølge kanalen vil han bli kvitt Støre så snart som mulig.

- Trond er kunnskapsrik, en glimrende debattant om et hvilket som helst tema, har stor appell hos grasrota og er passe langt på venstresiden i partier der jeg også hører til, sier han til kanalen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer