Du leser nå Dagbladet Pluss

Ap-veteranens nådeløse oppgjør: - Høyre må ta ansvaret for å ha gitt høyreradikale Frp plass i regjeringen

Martin Kolberg mener historien vil dømme Høyre for regjeringens retorikk i flyktningedebatten og rollen som garantist for Frp.

UFORSTÅELIG: Martin Kolberg (Ap) synes det er en forunderlig gåte at ikke statsminister Erna Solberg griper inn overfor Sylvi Listhaug. Foto: Øistein Norum Monsen / Dagbladet
UFORSTÅELIG: Martin Kolberg (Ap) synes det er en forunderlig gåte at ikke statsminister Erna Solberg griper inn overfor Sylvi Listhaug. Foto: Øistein Norum Monsen / DagbladetVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

KAMPEN OM MAKTA 2017

- Det alvorligste med Frp i regjering er at de får lov til på statsrådnivå å karakterisere mennesker som om de skulle være noen andre enn oss. Innvandringsminister Sylvi Listhaug hevder – med ryggdekning av regjeringen – at innvandring er et problem vi bør forsøke å unngå for enhver pris og at integreringstiltakene skal innrettes slik at færrest mulig kommer hit, sier Martin Kolberg.

Forunderlig gåte

- Sylvi Listhaug snakker konsekvent om flyktningene som nærmest en fare for landet. Det er usant, det er uetisk og det er umoralsk. At statsminister Erna Solberg lar det passere er meg en forunderlig gåte. Når historien skal skrives, kommer Høyre til å bli grunnleggende kritisert for akkurat dette. Ikke for den konkrete politikken, men for retorikken og moralen i karakteristikken av fortvilte mennesker som er rammet av den enorme flyktningetragedien, sier Ap-veteranen.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

6 MÅNEDER*

UT ÅRET

60 kr

(0,33 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER* 60 kr per 6 måneder. 0,33 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (449 kr/6 månader) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 UKE*

PRØVEPERIODE

0 kr

(0 kr per dag)

KJØP 1 UKE*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE* 0 kr per 1 uke. 0 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (55 kr/uke) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 MÅNED

99 kr

(3,33 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr per 1 måned. 3,33 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,76 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,76 kr per dag.

Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (449,-/6 måneder; 55,-/uke)
  • Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.