«Apemann» angrep 50 indere

Over femti indere i New Delhi skal mandag ha blitt angrepet av en rasende apemann, i følge flere indiske aviser.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ser du tilfeldigvis en supersterk apemann, med hårete kropp og skarpe metallklør, bør du melde det til politiet i den indiske hovedstaden New Delhi. De er sannsynligvis de eneste som vil ta deg på alvor, for ettersigende femti personer har blitt angrepet av en «apemann» mandag da de sov på takene på grunn av hetebølge.

Panikken har spredt seg ut over den indiske hovedstaden, og det lokale politiet har mottatt mange telefoner fra skremte indere som har møtt apemannen.

Avisa «The Hindustan Times», som kategorisk referer apemannen som «skapningen», forteller at skapningen har spredt frykt i nabobyen Ghaziabad de siste to månedene, og skal ha slått til 65 ganger i New Delhi siden lørdag. Skapningen skal ha skrapt opp sovende mennesker på ryggen og hodet, før den stakk av mens folk prøvde å fange den.

- Leger sier at skadene ikke kan ha blitt påført av mennesker eller dyr. De har beskrevet at skadene skal ha oppstått på grunn av friksjon, sier en politikonstabel til avisa.

Politiet mistenker at enten en fjernstyrt robot, eller at et romvesen (!) står bak de siste dagenes skremmende hendelser i New Delhi.

ANGREPET: Leketøymaker Vinod Kumar Yadav (19) peker på skadene han pådro seg etter å ha blitt angrepet av en apemann.<P>