Åpenlys sex midt i Oslo sentrum

Ni par i aksjon i «friluftsbordell».

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Området rundt Kvadraturen i Oslo sentrum er kjent for stor prostitusjonstrafikk. Men i det siste har Grev Wedels plass i området blitt fylt at prostituerte og menn som har åpenlys sex, skriver Aften.

De prostituerte tar med kundene sine bak trær eller lave hekker i parkene. Et vitne avisa har snakket med, sier han har sett opp til ni par ha sex i parken samtidig.

- Det er ikke noe hyggelig at det ser ut som et bordell i parken og sidegatene. Forslaget om å kriminalisere sexkjøp er meningsløst så lenge de ikke klarer å håndheve lovverket som allerede finnes i dag, sier Jan Bredesen, servitør på restauranten Gamle Logen, til Aften.

- Mest praktisk og lønnsomt

Bredesen og andre som jobber i strøket er lei av den lovløse aktiteten. Fra kvelden til tidlig på morgenkvisten kan man se par som har sex i parken.

Ifølge Aftens utsendte blir det mye folk i området når utestedene stenger, og dagen etter ligger det en mengde kondomer strødd i parken.

Liv Jessen i Pro Senteret tror den harde konkurransen mellom prostituerte fører til at flere velger raske løsninger i sentrum.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer