Åpner full etterforskning etter at løpsk brøytebil knuste garasje

Ingen meldte fra om ulykken til politiet.

KNUST: Garasjen er fullstendig ødelagt etter at den ble truffet av en løpsk brøytebil. Leserfoto: Ronny Hjertås/2400
KNUST: Garasjen er fullstendig ødelagt etter at den ble truffet av en løpsk brøytebil. Leserfoto: Ronny Hjertås/2400 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Politiet kobles nå inn saken og starter full etterforskning, etter at en løpsk brøytebil i natt knuste en garasje og en bil i Edslandsgeilane på Ålgård i Rogaland.

Marginene var svært små da den flere tonn tunge brøytebilen i tretida meide inn på gården, og så vidt unngikk å brase inn i huset hvor Frank Gjesdal sov med sin kone og tre unge barn.

- Det smalt skikkelig. Strømmen gikk og det var kaos. En brøytebil hadde revet ned garasjen, knust bilen og ødelagt grunnmuren, sa Gjesdal til Dagbladet.no.

- AlvorligDa Dagbladet.no i formiddag var i kontakt med Gjesdal lensmannskontor, hadde fortsatt ingen av de involverte meldt fra til politiet om den alvorlige ulykken. Heller ikke Rogaland politidistrikt eller operasjonsentralen var klar over nattas dramatikk.

Men på bakgrunn av bildemateriale som dokumenterer ulykkens massive og livsfarlige skadeomfang, åpner politiet nå etterforskning og skal avhøre involverte.

- Da vi så hvor alvorlig det var, og hvor alvorlig det kunne blitt for sjåføren og dem i huset, så åpner vi nå full etterforskning, opplyser lensmann Ingrid Eik ved Gjesdal lensmannskontor til Dagbladet.no.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer