Åpner opp om «Melania-mysteriet»

Siden valget i 2020 har Melania Trump sjeldent blitt sett offentlig. Nå røper ektemannen nye detaljer om den tidligere førstedamen.

HOLDER LAV PROFIL: Melania har til stor grad holdt seg ute av rampelyset siden det amerikanske presidentvalget i 2020. Foto: Cheriss May / NurPhoto / Shutterstock
HOLDER LAV PROFIL: Melania har til stor grad holdt seg ute av rampelyset siden det amerikanske presidentvalget i 2020. Foto: Cheriss May / NurPhoto / Shutterstock Vis mer
Publisert

Tidligere president Donald Trump røper nye detaljer om «mysteriet» rundt sin kone og tidligere førstedame Melania Trump, i et nytt intervju med den amerikanske medieprofilen Megyn Kelly.

- Jeg tror en del av skjønnheten ligger i det mysteriet. Hun trenger ikke å være der ute for å bli intervjuet. Hun har selvtillit, mye selvtillit, sa Trump om sin kone, under intervjuet på Kellys SiriusXM-podkast, The Megyn Kelly Show.

Holdt lav profil

Selv om hun var en framtredende figur i ektemannens presidentkampanje i 2016, og gjennom hele hans presidentskap, har Melania holdt en lav offentlig profil, gitt få intervjuer, og blitt portrettert i media som en gåte, etter at Trump tapte presidentvalget i 2020.

Dette står i sterk kontrast til tidligere førstedamer, som har holdt seg i rampelyset lenge etter at ektemennene fratrådte presidentskapet.

MAGA: Donald Trump gir kona et kyss på kinnet under et velgermøte i oktober 2020. Foto: Brendan Smialowski / AFP
MAGA: Donald Trump gir kona et kyss på kinnet under et velgermøte i oktober 2020. Foto: Brendan Smialowski / AFP Vis mer

Siden Melania forlot Det hvite hus, har hun sjelden blitt sett ved Donalds side, selv etter at han lanserte sitt presidentkandidatur for tredje gang, og har deltatt i ulike rettsforhandlinger og høringer knyttet til hans fire kriminelle tiltaler.

Selv om Melania ikke har tatt del i valgkampen til nå, forteller Donald at mange av hans tilhengere fortsetter å uttrykke sin beundring for den tidligere førstedamen.

- Hun var en veldig populær førstedame. Jeg deltar på valgmøter, og de har bilder av Melania og sier: «Vi elsker førstedamen vår!». Det var så mange plakater i publikum. Vi hadde de største valgmøtene vi noensinne har hatt, fortalte Donald Trump under intervjuet.

- Vil se henne snart

Til NBC News forteller Donald Trump at Melania muligens vil bli ta del i ektemannens valgkamp «ganske snart».

- Skal vi snart se henne på valgkampstien? spurte Kristen Welker fra NBC News den tidligere presidenten.

- Snart? Ja, ganske snart. Når det er passende, men ganske snart. Hun er en privat person, en flott person, en veldig selvsikker person, og hun elsker landet vårt veldig mye, svarte Trump.

HVOR ER HUN? Melania var langt mer synlig i 2020. Foto:: REUTERS/Kevin Lamarque
HVOR ER HUN? Melania var langt mer synlig i 2020. Foto:: REUTERS/Kevin Lamarque Vis mer

- Og ærlig talt, jeg liker å holde henne unna det. Det er så ekkelt og så slemt, la han til.

Raser mot Vogue

Under intervjuet med Kelly uttrykte den tidligere presidenten også sin misnøye med at Vogue profilerte Det hvite hus' pressesekretær Karine Jean-Pierre forrige uke, mens motemagasinet ikke har hatt Melania, en tidligere modell, på forsiden etter at han begynte i politikken.

- Melania var på forsiden av Vogue før hun møtte meg, og mens vi var sammen. Men så snart jeg stilte til presidentvalg, så var det slutten på medieomtalen. Det er så trist, men hun bryr seg ikke, sa han.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer