USA:

Åpnet bagasjerommet - fikk hakeslepp

Tenåringsmor låste sønnen inn i bagasjerommet for å unngå smitte. Nå kan hun havne i fengsel.

KJØR INN: Ved fotballstadionen Ken Predgeon Stadium kan Houston-innbyggerne bli testet gratis mens de sitter i bilen - ikke mens de ligger i bagasjerommet. Foto: Harris County
KJØR INN: Ved fotballstadionen Ken Predgeon Stadium kan Houston-innbyggerne bli testet gratis mens de sitter i bilen - ikke mens de ligger i bagasjerommet. Foto: Harris County Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

En amerikansk kvinne er siktet for å ha utsatt et barn for fare, melder Houston Chronicle, som er den største avisa i Houston i Texas.

3. januar låste kvinnen den 13 år gamle sønnen sin inn i bagasjerommet, og dro til en covid-19-teststasjon ved fotballstadionen Ken Pridgeon Stadium i Houston.

Der kan man bli testet gratis mens man sitter i bilen.

Da det var kvinnens tur, fortalte hun en av de ansatte på teststasjonen at hun hadde låst sønnen sin inn i bagasjerommet.

SEKUNDER FRA DØDEN: Et småfly må nødlande midt på en jernbaneovergang i Los Angeles søndag 9. januar - så kommer toget. Vis mer

- Ville unngå smitte

Kvinnen forklarte at hun hadde plassert ham der fordi han hadde testet positivt på covid-19 og at hun ikke ønsket å bli smittet.

Nå ønsket hun at han skulle testes på nytt.

Helsearbeideren åpnet bagasjerommet, og gjorde store øyne da hun fant gutten liggende der med ansiktet vendt ned mot bunnen.

Helsearbeideren fortalte kvinnen at gutten ikke kom til å bli testet i bagasjerommet, og at han måtte sette seg i baksetet.

Jobbet som lærer

Helsearbeideren gikk for å varsle en politibetjent.

Innen hun kom tilbake, hadde tenåringen satt seg i baksetet.

Talskvinne for skoledistriktet Cypress-Fairbanks Independent School District, Leslie Francis, forteller nettstedet at kvinnen som låste gutten inn i bagasjerommet fram til nylig jobbet som lærer hos dem.

Hun er nå permittert.

- Vi ble varslet om at et barn lå i bagasjerommet på en drive-thru covid-19-teststasjon tidligere denne uka. Politiet etterforsket hendelsen, og dette resulterte i en arrestordre. Heldigvis ble ikke barnet skadet, sier hun.

Kvinnen ble ifølge lokalkanalen ABC13 pågrepet lørdag, og løslatt mot en kausjon på 1500 dollar, altså litt over 13 000 kroner, samme dag.

Filmet av overvåkningskamera

Under etterforskningen fant politiet en overvåkningsvideo fra en nærliggende skole som bekreftet at gutten var plassert i bagasjerommet da mora ankom teststasjonen.

Videoen skal ifølge nettstedet ha vist at gutten hoppet ut av bagasjerommet og satte seg i baksetet.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer