Åpnet graver i jakten på Emanuela. Resultatet sjokkerte

Torsdag ble to graver åpnet for å prøve å finne Emanuela Orlandi. Men etterforskerne fant ikke det de ventet å finne.

SPORLØST FORSVUNNET: 36 år etter forsvinningen, prøver familien fortsatt å finne ut hva som hendte med Emanuela Orlandi. Foto: AP Photo
SPORLØST FORSVUNNET: 36 år etter forsvinningen, prøver familien fortsatt å finne ut hva som hendte med Emanuela Orlandi. Foto: AP Photo Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Emanuela Orlandis forsvinning har skapt en hel haug med konspirasjonsteorier som omhandler alt fra mafia-innblanding og kidnapping, til en hemmelig sex-ring.

Men ingen vet nøyaktig hva som skjedde da Emanuela Orlandi som 15-åring forsvant sporløst fra Romas gater i juni i 1983.

Nå er to graver i Vatikanet åpnet for å prøve å løse mysteriet, i håp om at en eventuell gjerningsperson kan ha begravet henne der.

Men da etterforskerne åpnet de to gravene, ble de sjokkerte: Ikke fant de levningene etter Orlandi, ei heller etter de personene som skal ha vært begravet der, skriver CNN.

Fant ingenting

Kirkegården ligger i skyggen av Peterskirken i Vatikanet. Der ligger i hovedsak personer av adelsslekt fra Tyskland og Østerrike begravet.

Da gravene ble åpnet, forventet etterforskerne derfor å i det minste finne beinrestene etter prinsessen Sophie von Hohenlohe, som døde i 1836, og etter prinsesse Carlotta Federica av Mecklenburg, som døde i 1840.

Men det var ikke spor etter noen av dem. Det bekrefter talsmann for Vatikanet, Alessandro Gisotti overfor Reuters.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer