Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Åpnet klasse igjen etter drapstrusler

Undervisningen er i gang igjen i en klasse ved Greåker videregående skole i Østfold. Klassen var stengt i flere dager fordi en elev over lengre tid har trakassert og truet flere lærere.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Hverdagen ble så tøff for flere av lærerne ved skolen at de ikke klarte mer, melder NRK. Tilsynsleder Per Davidsen ved Arbeidstilsynet i Østfold sier han aldri har opplevd maken.

- En elev kom med både fysiske og psykiske trusler mot flere lærere, fra helt ufarlige trusler til drapstrusler. Noen lærere ble syke, og de fikk problemer med å være i klassen. På bakgrunn av dette stengte hovedverneombudet klassen, sier Davidsen.

Torsdag kom skolen med en så god løsning på problemet at undervisningen kunne tas opp igjen, men Davidsen vil ikke si hva løsningen går ut på.

- Skolen skal iverksette tiltak som vi og verneombudet er veldig fornøyd med, og som vi mener vil ivareta lærernes arbeidsmiljø, sier Davidsen til NTB.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media