Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Applaus for kronprinsen

Kronprins Haakon ble møtt med kraftig applaus fra et stort antall tyske tilskuere da han på Norges dag kom til den norske paviljongen på verdensutstillingen Expo2000 i Hannover.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En meget velopplagt kronprins vinket tilbake og smilte før han ble ønsket velkommen av generalkommissær Per Reinboth. Kronprinsen tok seg god tid til en prat med en del av de ansatte og stilte seg meget velvillig til disposisjon foran den brusende fossen på paviljongen.

I det hele tatt har kronprins Haakon under denne todagers visitten til Tyskland vist en meget profesjonell holdning til pressen og har «reddet» dagen for både skrivende og fotograferende journalister både i Berlin og Hannover.

Kronprins Haakons visitt på EUs paviljong har satt spor etter seg. Ved avslutningen ble han bedt om å trykke sin høyrehånd ned i porselsensstøp og avtrykket med hans signatur vil om ti dager bli hengt opp i paviljongens «Hall of Fame».

(NTB)