Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Apple ikke lenger størst

Teknologigiganten Apple er ikke lenger verdens mest verdifulle børsnoterte selskap.

FALLER I VERDI: I 2011 inntok Apple førsteplassen på listen over verdens største selskaper målt etter markedsverdi.

Men da børsene i New York stengte fredag, hadde verdien av Apple-aksjene falt med 2,4 prosent. Dermed var selskapet «bare» verdt om lag 413 milliarder dollar. Foto: AFP/TIMOTHY A. CLARY/NTB SCANPIX
FALLER I VERDI: I 2011 inntok Apple førsteplassen på listen over verdens største selskaper målt etter markedsverdi. Men da børsene i New York stengte fredag, hadde verdien av Apple-aksjene falt med 2,4 prosent. Dermed var selskapet «bare» verdt om lag 413 milliarder dollar. Foto: AFP/TIMOTHY A. CLARY/NTB SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I 2011 inntok Apple førsteplassen på listen over verdens største selskaper målt etter markedsverdi.

Men da børsene i New York stengte fredag, hadde verdien av Apple-aksjene falt med 2,4 prosent. Dermed var selskapet «bare» verdt om lag 413 milliarder dollar.

Samtidig hadde oljegiganten ExxonMobil styrket seg på børsen. Med en markedsverdi på 418 milliarder dollar var oljeselskapet igjen verdens mest verdifulle børsnoterte selskap - slik det også var fram til 2011. (NTB)


Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!