- Apple starter masseproduksjon av smartklokker

Ifølge kilder vil den bli lansert i oktober.

APPLE SMARTKLOKKE: Kilder nyhetsbyrået Reuters har vært i kontakt med, har fortalt at Apple skal starte masseproduksjonen av smartklokker i sommer. Foto: Patently Apple
APPLE SMARTKLOKKE: Kilder nyhetsbyrået Reuters har vært i kontakt med, har fortalt at Apple skal starte masseproduksjonen av smartklokker i sommer. Foto: Patently Apple Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Dataprodusenten Quanta Computer Inc i Taiwan skal etter det Reuters erfarer starte masseproduksjonen av Apple sin første smartklokke i juli.

Dette skal være Apples neste store lansering, og de ønsker med den å bevise at de kan kjempe mot deres største rival Samsung når det kommer til innovasjon.

Samsung lanserte i februar sin første smartklokke/treningsarmbånd, Samsung Gear Fit, som mottok en helt middels omtale i Norge. Det var også en skepsis til deres andre smartklokkeversjon, Gear.

Smartklokka til Apple har enda ikke fått et offisielt navn, men har av mange blitt døpt iWatch. Et kanskje opplagt valg etter produktene iMac, iPhone og iPod.

Buet form Produksjonen av smartklokker vil ifølge Reuters bli Apples første dypdykk inn i en nisjekategori mange fortsatt er skeptiske til.

Artikkelen, som ble publisert tidligere i dag, kommer også med noen tekniske detaljer rundt størrelsen, formen og egenskapene til klokka.

En kilde Reuters har vært i kontakt med sier at skjermen vil ha en rektangulær form med en størrelse på rundt 2,5 tommer bredt. Urskiven vil ligge litt over et bånd som går rundt armen og skape en buet form. Skjermen skal også være trykksensitiv og skal kunne lades trådløst.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer