Apple trekker den siste oppgraderingen fra markedet

Førte til store, uforutsette problemer for mobilbrukerne.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

En uke etter at IOS 8 ble lansert, kom den første oppdateringen til operativsystemet fra Apple, IOS 8.0.1.

Les også: Dette må du vite om IOS 8.

Oppdateringen var ment å skulle reparere en rekke små problemer - bugs. Men i stedet gikk oppdateringen løs på en del av telefonenes nøkkelfunksjoner.

Ett av problemene mange brukere meldte om, var at kontakten med mobilnettet ble mye dårligere. Folk som har innlogging på mobiltelefonen med Touch ID, meldte om at dette ikke fungerte.

Nå trekker Apple tilbake hele oppdateringen.

- Vi underøker hva som har skjedd. I mellomtiden trekker vi tilbake IOS 8.0.1-oppdateringen, sier en talsmann for Apple til John Paczkowski i Recode.

De som har rapportert om problemer etter opdateringen, melder at det står «no service» («ingen dekning») på displayet der dekningsgraden skal vises, ifølge The Verge. Å skru telefonen av og på, eller å skru av og på flymodus, hjelper ikke på problemet.

Oppdateringen slår uheldig ut på de nye Iphone-modellene, mens eldre modeller synes å håndtere oppdateringen uten problemer.

Les også: Test av de nye Iphone-modellene.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer