Apples kryptiske melding gjorde selskapets aksjer mer verdt enn noen gang

«Vi skulle ønske vi kunne si mer».

KRYPTISK: Apple melder at noe skal skje 9. september i år. Det har ekspertene forventet lenge, men det virker som en bekreftelsen har fått fart på aksjene.
KRYPTISK: Apple melder at noe skal skje 9. september i år. Det har ekspertene forventet lenge, men det virker som en bekreftelsen har fått fart på aksjene.Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Apple sendte i går ut en pressemelding uten mer fyldig info enn datoen 9.9.2014 med den påfølgende teksten «vi skulle ønske vi kunne si mer».

Pressekonferansen vil finne sted 9. september klokka 19 norsk tid.

Teksten i datoen var sedvanlig kryptisk fra Apple, men den viser seg også å være et genialt markedsføringstrekk.

Det er nemlig store forventninger til datoen 9. september 2014. I ukesvis har det versert rykter om at dette er datoen da Apple vil slippe sitt nye flaggskip i Iphone 6.

I tillegg er det også ventet et Apple-armbåndsur - en såkalt Iwatch, skriver Dinside.

Forventningene blir med andre ord ikke mindre når Apple selv går ut og bekrefter datoen, men ikke sier et ord om hva som vil komme på den mulige lanseringen.

Ifølge finansavisa Forbes nådde Apple-aksjen nye høyder etter stuntet. Selv om Apple er et større selskap nå enn de noen gang har vært, har de klart å bevare mystikken.

I går nådde Apple-aksjen over 637 kroner (102,77 dollar), men flatet litt ut på ettermiddagen. Prognosene da var likevel at den ville nå helt nye høyder, skriver Forbes. Det var først tidligere denne måneden Apple-aksjen var oppe i 100 dollar (620 kroner).