Aprilsnarr!

Ble du lurt? Her finner du noen av de beste forsøkene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Bergensavisen : Lokket med gratis sexfilmer med nynorsk teksting til sin lesere. Alt du trengte å gjøre var å møte opp på en lokal sexbutikk eller sende din bestilling via Internett. Filmene som visstnok skulle stamme fra Tyskland, var ifølge BA lov å importere, men litt vel grove for salg.

Bergens Tidende: De gjorde nok mang en bergenser forbannet da de kunngjorde at bilistene måtte betale bompenger for å kjøre inn i sentrum også på lørdager. Sinte bergensere kunne ringe inn til redaksjonen for å si sin mening om tiltaket.

Drammens Avisa: Meldte om ekstraskatt for alle som ikke benyttet stemmeretten sin ved siste valg.

Sandefjords Blad: Opplyser sine lesere om en ny piggdekkavgift.

Dagsnytt: Meldte om ekstra premieskatt for Lotto-vinnere over 60 år.

Adresseavisen: Trøtte trøndere trodde knapt sine egne øyne da de leste om den dramatiske nødlandingen av et Aeroflot-lastefly på motorveien ved Malvik. Ifølge avisa kjørte flyet seg inn i en svaneflokk like etter avgang fra Trondheim. Lasten bestående av 40 tonn laks ble selvsagt delt ut gratis til trønderne som ikke hadde husket å sjekke kalenderen.

Gjengangeren (Horten): Sjokkerte innbyggerne med historien om kommunehuset som måtte bygge om, fordi de hadde glemt den underjordiske garasjen.

- Sløsing med skattepengene, mente flere fra Horten som ringte og klaget sin nød til Dagbladets tipstelefon.

Nationen: Ertet nok også på seg mange med nyheten om at bøndene selv skal bidra til opprettelsen av et eget ulvefond. Fondet skal ifølge avisa sikre en vekstkraftig ulvebestand.

Dagsavisen: «Ga» bort statsadministrasjonens gamle datamaskiner.

Aftenposten: Lovde flere fridager med dekning i et påstått EU-forslag om å samordne de europeiske fri- og helligdagene.

Varden: Resirkulerte en gamme klassiker da de kunngjorde at Vinmonopolet la ut italiensk vin på billigsalg.

Ukeslutt: Utkastene til operahus i Oslo er for dårlige og Ukeslutt lanserte derfor en ny operahøring. Bondevik kritiserte Ap-regjeringen i saken.

Dagsrevyen: Alle schäferhunder i Norge må kastreres fordi de parrer seg med ulver.

HELDIG APRILSNISSE: Nordlys lovet gratis sydentur til dem som møtte opp utenfor avislokalene ikledd nisselue. De fleste luktet lunta, men ikke Jane Kaspersen (26). Hun stilte opp... og nyhetsredaktør Linda Vaeng Sæbbe ga henne fribillett til varmere himmelstrøk.