Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Aprilspøk fra asylbeboer endte med anmeldelse: Store politistyrker rykket ut etter melding om stort slagsmål og livløs person

- En særdeles dårlig vurdering.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Store politistyrker rykket i ettermiddag ut til et transittmottak i Oslo, etter at de hadde fått en telefon fra en beboer om at det var et større slagsmål på stedet, og at én person var livløs.

- Vi rykka ut med flere patruljer, og varslet AMK, som sendte flere ambulanser. I meldingen til politiet ble det også hevdet at det hadde blitt framsatt trusler, sier Tor Jøkling, operasjonsleder i Oslo politidistrikt, til Dagbladet.

- Da vi kom dit så vi at det var stille og rolig, og etter litt undersøkelser fant vi fram til beboeren som hadde ringt. Da kom det fram at det hele var ment som en aprilsnarr. Vi lo ikke så mye av den, sier Jøkling.

Mannen er blitt anmeldt for misbruk av politiets nødtelefon.

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

- Vi må ta de henvendelsene som kommer inn seriøst, uavhengig av om det er 1. april. Det er en særdeles dårlig vurdering å prøve seg med en slik spøk, sier Jøkling.

Hele Norges coronakart